Hodnocení obchodu

4,9 172 hodnocení
Přidat hodnocení
5
168x
4
2x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
MJ Avatar autora | 21.3.2019
KB Avatar autora | 21.3.2019
LK Avatar autora | 20.3.2019
N Avatar autora | 20.3.2019
Velká spokojenost..komunikace,rychlost,kvalita. Dámská peněženka luxusní.. obchůdek super,všem doporučuji.
RN Avatar autora | 20.3.2019
Jsem spokojený s nabídkou i dodáním. Firma je spolehlivá. Dodané zboží kvalitní. Firmu samozřejmě každému vřele doporučuji.
JZ Avatar autora | 19.3.2019
Už jsem nakupovala více kožených výrobků, např. peněženky. Máme je několik let a jsme s nimi naprosto spokojeni. Opasky, které jsme nyní nakoupili vypadají skvěle. Byly dodány rychle a vše bylo v pořádku. Obchod doporučuji :-)
VP Avatar autora | 19.3.2019
Rychlé dodání, vypadá přesně jako na fotografii.
L Avatar autora | 18.3.2019
Zboží odpovídalo fotografii na webu a bylo rychle připraveno na prodejně k vyzvednutí. Jsem spokojena.
JM Avatar autora | 18.3.2019
rychlé dodání. Vše v pořádku
MD Avatar autora | 14.3.2019
Perfektní a rychlé dodání ???? Super ????
IO Avatar autora | 13.3.2019
S obchodem jsem spokojená.
BK Avatar autora | 13.3.2019
Opravdu spolehlivý a rychlý obchod. Dobrá komunikace. Zboží dodali do dvou dnů. Když jsem vracela kabelku, kde se mi nelíbila barva, zavolali, když ji dostali zpět a peníze jsem měla do týdne na účtě.
AR Avatar autora | 13.3.2019
EP Avatar autora | 12.3.2019
VK Avatar autora | 11.3.2019
M Avatar autora | 11.3.2019
Pěkné stránky. Rychlý a bezproblémový nákup. Doporučuji.
PB Avatar autora | 11.3.2019
JZ Avatar autora | 11.3.2019
Obchod byl velmi rychlý a bez jakýchkoliv problémů. Děkuji Zeman
Avatar autora | 11.3.2019
MB Avatar autora | 6.3.2019
Ano,krásné zboží, rychlé dodání

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 172